top of page

Blixthypnos för coaching och terapi

Bli bättre på att förstå hur du kan hjälpa klienter att arbeta med det undermedvetna, vara i och ur trans och hur du kan hjälpa dem i dessa processer.

Blixthypnos för coaching och terapi
Blixthypnos för coaching och terapi

Time & Location

05 sep. 2024 10:00 – 06 sep. 2024 16:30

Praesto Training AB i Stockholm

About the Event

Bli bättre på att förstå hur du kan hjälpa klienter att arbeta med det undermedvetna, vara i och ur trans och hur du kan hjälpa dem i dessa processer. 

I denna kurs lär du dig nära 20 olika tekniker för att snabbt sätta någon i trans. Du lär dig att använda teknikerna säkert och att fördjupa hypnosen. 

Vi har hållit kurser i blixthypnos i över 10 år. Från början krävde vi förkunskaper, men upptäckte att det inte var nödvändigt för att kunna bemästra detta. De mest givande kurserna har varit när de som kommer har ett syfte. Om du till exempel redan arbetar som coach eller terapeut, som lärare, ledare eller kurator - så är kunskapen om hur vårt medvetande går in och ut ur olika former av medvetandetunnlar (transtillstånd) ovärderlig. Det är inte säkert att du kommer att använda blixtinduktioner dagligen, men du kommer att använda kunskaperna i all kommunikation. 

Pris 8 625 inkl. moms (6 900 + moms)

OBS du som gått tidigare upprepar kursen för halva priset (4312kr ink).

Föranmälan här garanterar din plats och är bindande.

OBS: Kursen sker endast två gånger om året.

International Certification Board of Clinical Hypnotherapy säger “Lär dig använda blixt-hypnostekniker för att överbrygga tvivel, motstånd, skepsis eller ångest, för att effektivisera induktionstider för återkommande klienter och för att skonsammare hantera traumatiska tillstånd.”

Blixtcoachning, hur du kan skapa kraftfulla förändringar hos en klient med hjälp av deras undermedvetna och några extra tekniker.

Kursen riktar sig till nybörjare likaväl som erfarna hypnotisöre. Det du inte har med får du på plats.

Vi som har satt ihop denna utbildning har personlig erfarenhet av tusentals klienter. Vi är båda licensierade mentala tränare inom idrottspsykologi, och arbetar med tapping, Havening och NeuroLingvistisk Programmering (NLP). 

Du kommer efter kursen att kunna

- Över dussinet effektiva blixt-induktioner

- 3 nycklar till djuptrans

- Hypnotiska fenomen och när de fungerar

- Övertygare som väg till hypnos

- Mekanismer som avgör förloppet

- Skillnaden mellan shock, avslappning och förvåning

- Hypnosens 5 viktigaste ingredienser

- Fyra effektiva fördjupningstekniker

- Vad som är viktigt att tänka på innan du utövar blixt-hypnos

- En förståelse och kunskap i hur detta kan bidra till snabba och varaktiga förändringar

"Kursens upplägg var helt i min smak.  Att få hoppa rakt in i praktik med snabba induktioner och sedan följa upp med teori gjorde att vi fick erfarenhet direkt dag 1. Kursen gav mig ett verktyg att använda direkt. Att vi fått öva såpass mycket gav mig mod att prova när första tillfälle visade sig vilket var samma kväll kursen var avslutad. Det har hjälpt klienter med allt från huvudvärk, tillbaks till kreativitet, rädslor, tveksamhet gällande stora beslut och hitta tillbaka till glädje.  Det som ekar i mig om jag tvekar under en session som jag tog med mig från kursen är Don`t get married to the outcome.” Andreas Taleryd, Massage Terapeut

Denna kurs är unik i sitt slag om du redan använder hypnos, och du vill behärska konsten att snabbt hypnotisera andra människor. Begränsat antal platser – anmäl dig nu om du vill vara med om detta.

"Gå kursen, den har allt: humor, glädje, tårar och 2 fantastiska lärare. Kunniga och med STORT hjärta och glädje samt engagemang."

Jocke Haaranen, Coach, hypnotisör

"Du kommer lära dig både principen bakom snabba induktioner för trans och ett antal bra induktioner du kan använda direkt efter denna tvådagars kurs. Du får många goda skratt under övningarna. Eftersom du på varje induktion får först en demo och sedan direkt testar att vara både hypnotisör och klient så får du en god känsla och förståelse för hur de olika sinnena aktiveras. Jag har haft häftiga hypnos och transupplevelser, många skratt och fått med mig massor av konkreta induktioner redo att användas direkt.

Karna Wiberg, Kiropraktor

"Så intensiva, givande dagar med både kunskaps- och färdighetsträning! Min verktygslåda är fylld med nya och värdefulla verktyg. Tack! Till dig som funderar och är nyfiken rekommenderar jag: Tveka inte GÅ! Du kommer inte att ångra dig."

Anneli Skog, Coach, hypnotisör

"Du lär dig lekfulla, snabba och effektiva metoder att både hjälpa dig själv och andra. Ulf & Fredrik är som Yin och Yang och inger en känsla av lekfullhet mött av allvar. De inger känslan av kunskap som de delar med sig av på ett proffsigt och lekfullt plan."

Catharina Hedin

"En rolig kurs med två intensiva dagar fyllda av överraskningar, chock, djup avslappning och lärande."

Johan Fischier

Share This Event

bottom of page