top of page

Lär dig Blixthypnos

Lär dig tio av de effektivaste teknikerna för att sätta någon i trans på ett ögonblick. Du lär dig utöva teknikerna säkert och att fördjupa transen som kan användas för blixt-coachning, terapi och scen/street hypnos.

Registration is Closed
See other events
Lär dig Blixthypnos
Lär dig Blixthypnos

Time & Location

19 mars 2022 10:00 – 20 mars 2022 17:00

I Stockholm

About the Event

Lär dig hypnotisera vem som helst på nolltid, plus grunder i blixtcoaching.

I denna kurs lär du dig de tio bästa teknikerna för blixt-hypnos. Du lär dig att använda teknikerna säkert och att fördjupa hypnosen. BlixtHypnos kan användas för coachning, terapi och scen/street hypnos.

Tid: 19-20e Mars 2022

Pris 8 625 inkl. moms (6 900 + moms)

Föranmälan här GARANTERAR din plats och är bindande.

OBS: Kursen sker endast två gånger om året.

International Certification Board of Clinical Hypnotherapy säger “Lär dig använda blixt-hypnostekniker för att överbrygga tvivel, motstånd, skepsis eller ångest, för att effektivisera induktionstider för återkommande klienter och för att skonsammare hantera traumatiska tillstånd.”

Blixt-hypnos kan även användas för streethypnos och scenhypnos, som en rolig upplevelse eller för att stärka din trovärdighet som hypnotisör. Du kommer också att lära dig Blixtcoachning, hur du kan skapa kraftfulla förändringar hos en klient med hjälp av deras undermedvetna och några extra tekniker.

Kursen riktar sig till nybörjare likaväl som erfarna hypnotisörer, den kräver inga förkunskaper, men du har självklart lite hjälp om du har gått en kurs i hypnos, eller på annat sätt är bekant med terminologin och mekanismerna. Det du inte har med får du på plats.

Dina lärare är två av europas mest erfarna hypnotistörer med tusentals klienter och verktyg från scenhypnos, coaching, mental träning, nlp och Trauma Tapping: Fredrik Praesto och Ulf Sandström

Du kommer efter kursen att kunna

- Över 16 effektiva Blixt-induktioner

- 3 nycklar till djuptrans

- Hypnotiska fenomen och när de fungerar

- Övertygare som väg till hypnos

- Mekanismerna som avgör förloppet

- Skillnaden mellan shock, avslappning och förvåning

- Hypnosens 5 viktigaste ingredienser

- De 4 bästa fördjupningsteknikerna

- Allt som är viktigt att tänka på innan du utövar blixt-hypnos

- Introduktion i Blixtcoachning - sensationella och varaktiga förändringar

"Kursens upplägg var helt i min smak.  Att få hoppa rakt in i praktik med snabba induktioner och sedan följa upp med teori gjorde att vi fick erfarenhet direkt dag 1. Kursen gav mig ett verktyg att använda direkt. Att vi fått öva såpass mycket gav mig mod att prova när första tillfälle visade sig vilket var samma kväll kursen var avslutad. Det har hjälpt klienter med allt från huvudvärk, tillbaks till kreativitet, rädslor, tveksamhet gällande stora beslut och hitta tillbaka till glädje.  Det som ekar i mig om jag tvekar under en session som jag tog med mig från kursen är Don`t get married to the outcome.” Andreas Taleryd, Massage Terapeut

Denna kurs är unik i sitt slag om du redan använder hypnos, och du vill behärska konsten att snabbt hypnotisera andra människor. Begränsat antal platser – anmäl dig nu om du vill vara med om detta.

"Gå kursen, den har allt: humor, glädje, tårar och 2 fantastiska lärare. Kunniga och med STORT hjärta och glädje samt engagemang."

Jocke Haaranen, Coach, hypnotisör

"Du kommer lära dig både principen bakom snabba induktioner för trans och ett antal bra induktioner du kan använda direkt efter denna tvådagars kurs. Du får många goda skratt under övningarna. Eftersom du på varje induktion får först en demo och sedan direkt testar att vara både hypnotisör och klient så får du en god känsla och förståelse för hur de olika sinnena aktiveras. Jag har haft häftiga hypnos och transupplevelser, många skratt och fått med mig massor av konkreta induktioner redo att användas direkt.

Karna Wiberg, Kiropraktor

"Så intensiva, givande dagar med både kunskaps- och färdighetsträning! Min verktygslåda är fylld med nya och värdefulla verktyg. Tack! Till dig som funderar och är nyfiken rekommenderar jag: Tveka inte GÅ! Du kommer inte att ångra dig."

Anneli Skog, Coach, hypnotisör

"Du lär dig lekfulla, snabba och effektiva metoder att både hjälpa dig själv och andra. Ulf & Fredrik är som Yin och Yang och inger en känsla av lekfullhet mött av allvar. De inger känslan av kunskap som de delar med sig av på ett proffsigt och lekfullt plan."

Catharina Hedin

"En rolig kurs med två intensiva dagar fyllda av överraskningar, chock, djup avslappning och lärande."

Johan Fischier

Share This Event

bottom of page